CROISSANT PLAIN 90G
Croissant produsert i Belgia. Leveres som frossent deigemne. 50 stk i kartongen
Varenummer: 100442 | EPD-nummer: 4033700 | GTIN: 05413476939555
Varenummer: 100442
EPD-nummer: 4033700
GTIN: 05413476939555
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, smør ( melk) , vann, sukker, gjær, salt, hvetegluten, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer. Glasering: egg.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 608 kJ/ 385 kcal |
Fett | 20,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,90 g |
Karbohydrat | 40,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,00 g |
Kostfiber | 1,30 g |
Protein | 8,90 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 100442 |
EPD-nummer | 4033700 |
GTIN | 05413476939555 |
GTIN2 | 07037429004428 |
GTIN3 | 07037429004428 |
Opprettet dato | 06.11.2014 |
Oppdatert dato | 18.05.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines: 15-20 minutter på brett i romtemperatur. Stekes: 170 grader i ca 17-20 minutter |