DONUT FILLED CHOCO 67G

3220 GRM

Donut fylt med kremfyll med sjokoladesmak

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 105083
EPD-nummer: 4009882
GTIN: 05413476957207

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

144 produkter i databasen

Ingredienser

Mel (hvete, ris), vegetabilsk olje og fett (palme, raps, solsikke, kokos), sukker, vann, fettredusert kakaopulver (3,5%), laktose (melk), gjær, skummetmelk pulver, mysepulver (melk), dekstrose, soyamel, salt, hevemidler (E450i, E500ii), emulgator (E471, E322, E481), stivelse, aroma.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter) og Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 908 kJ/ 458 kcal
Fett 29,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 13,00 g
Karbohydrat 42,00 g
hvorav
- Sukkerarter 22,00 g
Protein 6,70 g
Salt 0,85 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Kaker, dessertpaier og vannbakkels
Varenummer 105083
EPD-nummer 4009882
GTIN 05413476957207
GTIN2 07037429050838
GTIN3 07037429050838
Opprettet dato 06.11.2014
Oppdatert dato 12.08.2020

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Bakeprodukter – søte

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Ta produktet ut av pakningen før opptining. Tines i 90-120 minutter i romtemperatur. OPPTINTE PRODUKTER BØR IKKE FRYSES PÅ NYTT. Holdbarhet 24 timer i romtemperatur etter opptining