DONUT FILLED CHOCO 67G
3220 GRM
Donut fylt med kremfyll med sjokoladesmak
Varenummer: 105083 | EPD-nummer: 4009882 | GTIN: 05413476957207
Varenummer: 105083
EPD-nummer: 4009882
GTIN: 05413476957207
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Mel (hvete, ris), vegetabilsk olje og fett (palme, raps, solsikke, kokos), sukker, vann, fettredusert kakaopulver (3,5%), laktose (melk), gjær, skummetmelk pulver, mysepulver (melk), dekstrose, soyamel, salt, hevemidler (E450i, E500ii), emulgator (E471, E322, E481), stivelse, aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter) og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 908 kJ/ 458 kcal |
Fett | 29,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,00 g |
Karbohydrat | 42,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 22,00 g |
Protein | 6,70 g |
Salt | 0,85 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 105083 |
EPD-nummer | 4009882 |
GTIN | 05413476957207 |
GTIN2 | 07037429050838 |
GTIN3 | 07037429050838 |
Opprettet dato | 06.11.2014 |
Oppdatert dato | 12.08.2020 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Bakeprodukter – søte |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Ta produktet ut av pakningen før opptining. Tines i 90-120 minutter i romtemperatur. OPPTINTE PRODUKTER BØR IKKE FRYSES PÅ NYTT. Holdbarhet 24 timer i romtemperatur etter opptining |