DOUBLE CHOCOLATE COOKIES
55 GRM
Klassisk myk amerikansk cookie med mørke sjokoladebiter. Singlepk.
Varenummer: 100164 | EPD-nummer: 2929768 | GTIN: 07090000874551
Varenummer: 100164
EPD-nummer: 2929768
GTIN: 07090000874551
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: AUNT MABELS
34 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, mørk sjokolade 20 % (kakaomasse, sukker, emulgator (soya lecitin), aroma (naturlig vanilje)), brunt sukker, vegetabilsk olje og fett (raps, kokos), vann, fettredusert kakaopulver, glukosesirup, heleggpulver, skummetmelk pulver, glyserol, smør, hevemiddel (E500), salt, aroma (vanillin).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 724 kJ/ 412 kcal |
Fett | 16,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,00 g |
- Flerumettede fettsyrer | 3,10 g |
Karbohydrat | 59,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 39,70 g |
Kostfiber | 3,00 g |
Protein | 4,70 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 100164 |
EPD-nummer | 2929768 |
GTIN | 07090000874551 |
GTIN2 | 07071864003622 |
GTIN3 | 07071864003639 |
Opprettet dato | 14.08.2014 |
Oppdatert dato | 18.03.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Bakeprodukter – søte |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Holdbar 10 dager etter opptining |