Eple og karamellkake 1800g

Saftig eplekake med syrlige epler og karamelltopping

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 104061
EPD-nummer: 4740866
GTIN: 05413476970831

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

144 produkter i databasen

Ingredienser

Eple, sukker, hvetemel, vann, vegetabilsk olje og fett (palme, raps, kokos, solsikke), smør fett (inneholder melk), glukosesirup, modifisert stivelse (E1422 og E1414), kondensert melk, egg, mysepulver (melk), smør (inneholder melk), glukose-fruktose sirup, fløtepulver, skummetmelkpulver, helmelkpulver, fløte,aroma, emulgatorer (E471, E491, soyalecitin), invert sukker, sitronsaft fra konsentrat, salt, hevemiddel (E450i,E500ii), gulrotekstrakt, gurkemeieekstrakt, stivelse (inneholder hvete), fortykningsmiddel (E410, E415),surhetsregulerende middel (E170), fargestoff (E160a), stabilisator (E407).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 165 kJ/ 277 kcal
Fett 11,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,40 g
Karbohydrat 42,00 g
hvorav
- Sukkerarter 27,00 g
Protein 2,40 g
Salt 0,16 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Kaker, dessertpaier og vannbakkels
Varenummer 104061
EPD-nummer 4740866
GTIN 05413476970831
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 30.05.2017
Oppdatert dato 15.05.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Tinetid: Hele kaken kan tines i kjøleskap i 8 timer. Tilberedning: Varmes i micro eller ovn til karamellen er smeltet og kaken er varm i midten. Holdbarhet: 4 dager på kjøl