Eplekake 1300g
Klassisk rund eplekake med ekstra mye eplebiter. Rund kake til å dele - 2 kaker pr kartong
Varenummer: 104123 | EPD-nummer: 5282058 | GTIN: 07037421041230
Varenummer: 104123
EPD-nummer: 5282058
GTIN: 07037421041230
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
151 produkter i databasen
Ingredienser
Eple 42%, eggeplomme, sukker, rismel, vegetabilsk olje (raps), modifisert stivelse, egg, skummetmelkpulver, bakepulver (E450, E500), salt, kanel, vaniljearoma, fortykningsmiddel (E415).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete) og Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 100 kJ/ 260 kcal |
Fett | 12,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,50 g |
Karbohydrat | 33,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 18,00 g |
Protein | 4,30 g |
Salt | 0,99 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 104123 |
EPD-nummer | 5282058 |
GTIN | 07037421041230 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.06.2019 |
Oppdatert dato | 21.02.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Opptining: ca 60-90 minutter ved romtemperatur. For best resultat, fjern kaken fra formen mens den fortsatt er frossen. Bør ikke fryses igjen etter at den er tint. |