Eplekake i biter 1100g
Klassisk eplekake med innbakte eplebiter. Ferdig delt i 16 biter
Varenummer: 104126 | EPD-nummer: 5282082 | GTIN: 07037421041261
Varenummer: 104126
EPD-nummer: 5282082
GTIN: 07037421041261
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
151 produkter i databasen
Ingredienser
Eple 33%, eggeplomme, sukker, rismel, vegetabilsk olje (raps), modifisert stivelse, egg, skummetmelkpulver, hevemidler (E450, E500), kanel, salt, vaniljearoma, fortykningsmiddel (E415)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete) og Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 250 kJ/ 290 kcal |
Fett | 14,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,90 g |
Karbohydrat | 36,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 21,00 g |
Protein | 4,70 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 104126 |
EPD-nummer | 5282082 |
GTIN | 07037421041261 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.06.2019 |
Oppdatert dato | 11.09.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Tin og server. Tines ca 60-90 min i romtemperatur. Oppbevares i kjøleskap etter opptining. For best resultat, fjern kaken fra formen mens den fortsatt er frossen. Holdbarhet: 4-5 dager på kjøl |