
FLERKORN TRIANGEL 110G
110 GRM
Varenummer: 100464 | EPD-nummer: 2462075 | GTIN: 07037422004647
Varenummer: 100464
EPD-nummer: 2462075
GTIN: 07037422004647

PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
161 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, havregryn, rugmel, brune linfrø, gjær, salt, solsikkeolje, hvetegluten, kli hvete, maltet hvetemel, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer. Topping; sesamfrø, brune linfrø
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten
Havre, Hvete, Rug |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten
Havre, Hvete, Rug |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Sennep, Soya og Lupin


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 131 kJ/ 267 kcal |
Fett | 3,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 35,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,20 g |
Protein | 9,90 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 100464 |
EPD-nummer | 2462075 |
GTIN | 07037422004647 |
GTIN2 | 07037429004640 |
GTIN3 | 07037429004640 |
Opprettet dato | 03.03.2015 |
Oppdatert dato | 12.10.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines 45 minutter i romtemperatur. Stekes 190grader i 4-5 minutter |