Brødskala Grovt

Formbakt Telemarksbrød 750g

12 brød pr kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100756
EPD-nummer: 5854088
GTIN: 07071864013737

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

161 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, sammalt hvetemel grovt, hvete surdeig, havregryn, kruskakli, gjær, salt, havrekli, sukker, sikorirot, rapsolje, hvetegluten, emulgatorer (E471 - raps, E472e - raps, E322 - solsikkelecitin), fullherdet raps, fullherdet kokosfett, naturlig smøraroma.

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Egg, Soya, Melk og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 855 kJ/ 204 kcal
Fett 2,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 35,90 g
hvorav
- Sukkerarter 1,70 g
Protein 7,50 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 100756
EPD-nummer 5854088
GTIN 07071864013737
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.01.2022
Oppdatert dato 25.07.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i minst 2,5 time i romtemperatur. Dampes i 10 sek. Tint brød stekes i 15-18 min. ved 180 °C. Steketiden kan variere etter ovnstype. Avkjøles til romtemperatur før pakking