
Formbakt Telemarksbrød 750g
12 brød pr kartong
Varenummer: 100756 | EPD-nummer: 5854088 | GTIN: 07071864013737
Varenummer: 100756
EPD-nummer: 5854088
GTIN: 07071864013737

PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
161 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel), Egg, Soya, Melk og Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 855 kJ/ 204 kcal |
Fett | 2,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 35,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Protein | 7,50 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 100756 |
EPD-nummer | 5854088 |
GTIN | 07071864013737 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.01.2022 |
Oppdatert dato | 25.07.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines i minst 2,5 time i romtemperatur. Dampes i 10 sek. Tint brød stekes i 15-18 min. ved 180 °C. Steketiden kan variere etter ovnstype. Avkjøles til romtemperatur før pakking |