FROKOSTBRØD GROVE 720G
Varenummer: 100557 | EPD-nummer: 4801395 | GTIN: 07037422005576
Varenummer: 100557
EPD-nummer: 4801395
GTIN: 07037422005576
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann,sammalt hvetemel grovt (14,7 %), hvete surdeig (6,4 %), havrekli (2,7 %), hvetekli (2,7 %), gjær, salt, brun sirup, hvetemaltekstrakt, hvetegluten, rapsolje, kokosfett,sukker, emulgator: E322 - soyalecitin,E472e, E471, byggmel
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 877 kJ/ 210 kcal |
Fett | 2,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 38,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 8,10 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 100557 |
EPD-nummer | 4801395 |
GTIN | 07037422005576 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 26.05.2017 |
Oppdatert dato | 25.07.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines (uten pose) i ca 3 timer i romtemperatur. Tint brød stekes i ca 20 min. ved 180°C. Steketiden kan variere etter ovnstype. |