Glutenfri Pølsebrød 1pk 80g
Ferdig delt pølsebrød bakt på rismel og surdeig av ris. Singelpakket og klare til servering etter tining 24 stk pølsebrød i esken
Varenummer: 100755 | EPD-nummer: 5789037 | GTIN: 07037422007556
Varenummer: 100755
EPD-nummer: 5789037
GTIN: 07037422007556
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
169 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, rismel, tapiostivelse, risstivelse, sukker, rapsolje, gjær, surdeig (ris), salt, stabilisator E464, psyllium, emulgator (E471), enzym
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 090 kJ/ 240 kcal |
| Fett | 6,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,00 g |
| Karbohydrat | 42,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 4,50 g |
| Protein | 3,50 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 100755 |
| EPD-nummer | 5789037 |
| GTIN | 07037422007556 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 16.12.2021 |
| Oppdatert dato | 26.04.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -26 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 5 dager |
Tilberedning
| Spiseklar | Tines & server. Kan også stekes fra frys i emballasje 180 grader i 10 min. Holdbar 5 dager etter tining |

















