GLUTENFRI SURDEIGSBAGUETTE 150G
Varenummer: 100549 | EPD-nummer: 4688495 | GTIN: 07393997190070
Varenummer: 100549
EPD-nummer: 4688495
GTIN: 07393997190070
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
vann, glutenfri hvetestivelse, margarin ((vegetabilsk rapsolje, emulgator (E471)), gjær, surdeig 2,5% (bokhvete, rismel), fortykningsmidler (E412, E417), tapiokastivelse, dekstrose (mais), sirup, salt, bokhvete mel, sukker, emulgator (E471), potetflak
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 150 kJ/ 275 kcal |
Fett | 4,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 46,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,00 g |
Protein | 3,50 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 100549 |
EPD-nummer | 4688495 |
GTIN | 07393997190070 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.02.2018 |
Oppdatert dato | 26.04.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i emballasjen fra frossen tilstand.. Stekes 200 grader i 11-12 minutter. La produktet hvile 10-15 minutter før garnitering |