Brødskala Fint

GLUTENFRI SURDEIGSBAGUETTE 150G

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100549
EPD-nummer: 4688495
GTIN: 07393997190070

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

142 produkter i databasen

Ingredienser

vann, glutenfri hvetestivelse, margarin ((vegetabilsk rapsolje, emulgator (E471)), gjær, surdeig 2,5% (bokhvete, rismel), fortykningsmidler (E412, E417), tapiokastivelse, dekstrose (mais), sirup, salt, bokhvete mel, sukker, emulgator (E471), potetflak

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 150 kJ/ 275 kcal
Fett 4,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,50 g
Karbohydrat 46,00 g
hvorav
- Sukkerarter 3,00 g
Protein 3,50 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe
Varenummer 100549
EPD-nummer 4688495
GTIN 07393997190070
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 22.02.2018
Oppdatert dato 26.04.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Stekes i emballasjen fra frossen tilstand.. Stekes 200 grader i 11-12 minutter. La produktet hvile 10-15 minutter før garnitering