Gourmet cookie chocolate bake off 100g

Cookie-pucker for steking i butikk. Eske a 40 stk

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100057
EPD-nummer: 5812615
GTIN: 07071864013485

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: AUNT MABELS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

34 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, melkesjokolade 25 % [sukker, kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, emulgator (E322 – soyalecitin), naturlig vaniljearoma], smør, sukker, egg, brunt sukker, kakao 3 %, maisstivelse, hevemidler (E500, E450, E341).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter) og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 869 kJ/ 447 kcal
Fett 22,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 13,70 g
Karbohydrat 52,60 g
hvorav
- Sukkerarter 33,60 g
Protein 6,70 g
Salt 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 100057
EPD-nummer 5812615
GTIN 07071864013485
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.01.2022
Oppdatert dato 13.09.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Må stekes før servering. Tines i romtemperatur i ca. 30 min. Stekes ved 170 °C i 13-14 min. Steketiden kan variere etter ovnstype.