Gourmet cookie chocolate bake off 100g
Cookie-pucker for steking i butikk. Eske a 40 stk
Varenummer: 100057 | EPD-nummer: 5812615 | GTIN: 07071864013485
Varenummer: 100057
EPD-nummer: 5812615
GTIN: 07071864013485
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: AUNT MABELS
34 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 869 kJ/ 447 kcal |
Fett | 22,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 13,70 g |
Karbohydrat | 52,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 33,60 g |
Protein | 6,70 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 100057 |
EPD-nummer | 5812615 |
GTIN | 07071864013485 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.01.2022 |
Oppdatert dato | 13.09.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Må stekes før servering. Tines i romtemperatur i ca. 30 min. Stekes ved 170 °C i 13-14 min. Steketiden kan variere etter ovnstype. |