Gourmet cookie raisin bake off 100g
Cookie-pucker for steking i butikk. 40 stk i kartong
Varenummer: 100058 | EPD-nummer: 5813233 | GTIN: 07071864013522
Varenummer: 100058
EPD-nummer: 5813233
GTIN: 07071864013522
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: AUNT MABELS
33 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter), Soya og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 636 kJ/ 391 kcal |
| Fett | 15,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 9,10 g |
| Karbohydrat | 59,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 34,50 g |
| Protein | 5,30 g |
| Salt | 0,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 100058 |
| EPD-nummer | 5813233 |
| GTIN | 07071864013522 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 19.01.2022 |
| Oppdatert dato | 13.09.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -26 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Må stekes før servering. Tines i romtemperatur i ca. 30 min. Stekes ved 170 °C i 13-14 min. Steketiden kan variere etter ovnstype |

















