Gourmet donuts Vanilla & cream 85g
Saftig donut med vaniljeglasur, dekorert med sjokokjeks og fylt med ostekrem. 16 donuts i esken
Varenummer: 100051 | EPD-nummer: 5929872 | GTIN: 07071864013812
Varenummer: 100051
EPD-nummer: 5929872
GTIN: 07071864013812
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: AUNT MABELS
34 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter), Soya og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 657 kJ/ 396 kcal |
Fett | 22,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,90 g |
Karbohydrat | 41,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 17,50 g |
Protein | 4,90 g |
Salt | 0,72 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 100051 |
EPD-nummer | 5929872 |
GTIN | 07071864013812 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.01.2022 |
Oppdatert dato | 21.02.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 2 dager |
Tilberedning
Spiseklar | Tines i romtemperatur. Holdbarhet tint: 2 dager. Må ikke fryses på nytt etter opptining |