Brødskala Grovt

Grove rundstykker havre 75g

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100605
EPD-nummer: 5225008
GTIN: 07037422006054

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

144 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, hvetemel, sammalt hvetemel grov (15%), fibra fullkornshvetemel (9%), havregryn (6,0%), flytende surdeig (3,0%), (sammalt rug, sammalt spelt, vann), gjær, sirup (hvete), salt, vegetabilsk fett av raps, sukker, antiklumpemiddel (E170), emulgator (E472e), enzymer, askorbinsyre (E300)

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Spelt
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 911 kJ/ 215 kcal
Fett 1,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,20 g
Karbohydrat 40,80 g
hvorav
- Sukkerarter 2,20 g
Kostfiber 4,30 g
Protein 6,90 g
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 100605
EPD-nummer 5225008
GTIN 07037422006054
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 25.02.2016
Oppdatert dato 25.07.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 180 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i romtemperatur. Stekes i 4-5 min på 200 grader