Gulrotkake 16 biter

Vegan-vennlig gulrotkake i 16 biter a ca 90 gram. 2 kaker i kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 104140
EPD-nummer: 6374144
GTIN: 07037421041407

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

160 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, hvetemel, vann, vegetabilsk olje (raps, kokos), gulrøtter 8,8 %, hvetestivelse, farinsukker, bønnemel, hevemiddel (E450, E500), salt, vegetabilsk protein(linse og kikert), potetstivelse, potetprotein, aroma, kanel, fullherdet vegetabilsk olje (raps), emulgator (E471 vegetabilsk), surhetsregulerende middel (sitronsyre),  sitronjuice fra konsentrat, naturlig sitronaroma, fortykningsmiddel (E415), konserveringsmiddel (E202, E270), farge (E160a).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter), Egg og Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 471 kJ/ 352 kcal
Fett 15,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,20 g
Karbohydrat 52,00 g
hvorav
- Sukkerarter 33,00 g
Protein 2,50 g
Salt 0,85 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe
Varenummer 104140
EPD-nummer 6374144
GTIN 07037421041407
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.02.2024
Oppdatert dato 20.02.2024

Oppbevaring

Temperatur, min Ikke oppgitt
Temperatur, max. Ikke oppgitt
Holdbarhet, total Ikke oppgitt
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Tines ca 60-90 minutter, ved romtemperatur. Oppbevares i kjøleskap inntil 5 dager etter opptining. For best resultat, fjern kaken fra formen mens den fortsatt er frossen