Gulrotkake rund 1100g

Saftig gulrotkake med innbakte raspede gulrøtter toppet med en deilig ostekrem

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 104121
EPD-nummer: 5281977
GTIN: 07037421041216

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

151 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, gulrøtter 15% hvetemel, egg, vegetabilsk olje (raps, kokos), vann, kremost (melk), smør (melk), sukker, hvetestivelse, glukosesirup, emulgator (E471 vegetabilsk), hevemiddel (E450, E500), modifisert stivelse, skummetmelkpulver, kanel, salt, aroma, sitronpure, hvetegluten, potetstivelse, fortykningsmiddel (E415), surhetsregulerende middel (sitronsyre)

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 550 kJ/ 370 kcal
Fett 20,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 416,80 g
Karbohydrat 2 841,00 g
hvorav
- Sukkerarter 28,00 g
Protein 3,40 g
Salt 0,84 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe Kaker, dessertpaier og vannbakkels
Varenummer 104121
EPD-nummer 5281977
GTIN 07037421041216
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 24.06.2019
Oppdatert dato 24.06.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Tin og server. Opptinging ca 60-90 minutter ved romtemperatur. Oppbevares i kjøleskap etter opptining. For best resultat, fjern kaken fra formen mens den fortsatt er frossen. Holdbarhet: 4-5 dager på kjøl