Gulrotkake rund 1100g
Saftig gulrotkake med innbakte raspede gulrøtter toppet med en deilig ostekrem
Varenummer: 104121 | EPD-nummer: 5281977 | GTIN: 07037421041216
Varenummer: 104121
EPD-nummer: 5281977
GTIN: 07037421041216
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
151 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, gulrøtter 15% hvetemel, egg, vegetabilsk olje (raps, kokos), vann, kremost (melk), smør (melk), sukker, hvetestivelse, glukosesirup, emulgator (E471 vegetabilsk), hevemiddel (E450, E500), modifisert stivelse, skummetmelkpulver, kanel, salt, aroma, sitronpure, hvetegluten, potetstivelse, fortykningsmiddel (E415), surhetsregulerende middel (sitronsyre)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 550 kJ/ 370 kcal |
Fett | 20,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 416,80 g |
Karbohydrat | 2 841,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 28,00 g |
Protein | 3,40 g |
Salt | 0,84 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 104121 |
EPD-nummer | 5281977 |
GTIN | 07037421041216 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 24.06.2019 |
Oppdatert dato | 24.06.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Tin og server. Opptinging ca 60-90 minutter ved romtemperatur. Oppbevares i kjøleskap etter opptining. For best resultat, fjern kaken fra formen mens den fortsatt er frossen. Holdbarhet: 4-5 dager på kjøl |