KANELKNUTE 80G
2880 GRM
Tin og server kanelknute. 36 stk i kartong
Varenummer: 100396 | EPD-nummer: 2997757 | GTIN: 07037422003961
Varenummer: 100396
EPD-nummer: 2997757
GTIN: 07037422003961
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, fullherdet vegetabilsk olje av raps og kokos, gjær, sirup av hvete, inulin, kardemomme, emulgator: E472e, E471, salt, hvetegluten, melbehandlingsmiddel: E300, naturlig smøraroma, farge (betakaroten), enzymer (alfa amylase), perlesukker
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 302 kJ/ 309 kcal |
Fett | 8,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,40 g |
- Flerumettede fettsyrer | 1,40 g |
Karbohydrat | 50,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 12,70 g |
Kostfiber | 2,30 g |
Protein | 6,90 g |
Salt | 0,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 100396 |
EPD-nummer | 2997757 |
GTIN | 07037422003961 |
GTIN2 | 07037429003964 |
GTIN3 | 07037429003964 |
Opprettet dato | 06.11.2014 |
Oppdatert dato | 25.07.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 250 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Tines ca 60 minutter i romtemperatur. Holdbar 6 timer etter opptining |