KANELKNUTE 80G

2880 GRM

Tin og server kanelknute. 36 stk i kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100396
EPD-nummer: 2997757
GTIN: 07037422003961

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

144 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, fullherdet vegetabilsk olje av raps og kokos, gjær, sirup av hvete, inulin, kardemomme, emulgator: E472e, E471, salt, hvetegluten, melbehandlingsmiddel: E300, naturlig smøraroma, farge (betakaroten), enzymer (alfa amylase), perlesukker

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Mandel)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 302 kJ/ 309 kcal
Fett 8,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,40 g
- Flerumettede fettsyrer 1,40 g
Karbohydrat 50,90 g
hvorav
- Sukkerarter 12,70 g
Kostfiber 2,30 g
Protein 6,90 g
Salt 0,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kaker, dessertpaier og vannbakkels
Varenummer 100396
EPD-nummer 2997757
GTIN 07037422003961
GTIN2 07037429003964
GTIN3 07037429003964
Opprettet dato 06.11.2014
Oppdatert dato 25.07.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 250 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Tines ca 60 minutter i romtemperatur. Holdbar 6 timer etter opptining