Kanelknute gigant 160g

Håndknyttet på bakeriet og fylt med kanel, sukker og smør i svingene. Produsert i Norge. Leveres som frossent deigemne. Tin-hev-stek. 60 stk i kartongen. Melis følger ikke med i esken

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100599
EPD-nummer: 5676804
GTIN: 07037422005996

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

161 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, sukker, gjær, vegetabilsk olje og -fett (raps, fullherdet raps og kokos), vegetabilsk olje (raps), kanel (2 %), hvetegluten, emulgator (E472e (raps), E471 (raps), E412, E322 (soyalecitin)), antiklumpemiddel (e341iii), enzymer, melbehandlingsmiddel (E300)), salt, kardemomme, farge (E160a), aroma (smør).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 195 kJ/ 282 kcal
Fett 9,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,60 g
Karbohydrat 52,00 g
hvorav
- Sukkerarter 12,00 g
Protein 8,30 g
Salt 0,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 100599
EPD-nummer 5676804
GTIN 07037422005996
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 12.02.2021
Oppdatert dato 25.07.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 250 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines på kjøl i minst 10 timer. Heves i romtemperatur i 2,5 – 3 timer eller i heveskapet ca 45-60 min. Viktig at produktet er tildekket under hele prosessen! Stekes på 170°C i 12 – 14 min. Kan pyntes med et lett melisdryss