Kardemommeknute gigant 160g
Leveres som frossent deigemne. Tin-hev-stek. 60 stk i kartongen
Varenummer: 100812 | EPD-nummer: 6221873 | GTIN: 07037422008126
Varenummer: 100812
EPD-nummer: 6221873
GTIN: 07037422008126

PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
162 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, sukker, bakemargarin (rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, salt, emulgator (E471), vitamin (a og d), farge (E160a) og aroma), gjær, kardemomme, salt, emulgatorer (E472e, E471, E322 (soya lectitin), E412), hvetegluten, potetfiber, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 197 kJ/ 284 kcal |
Fett | 8,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,10 g |
Karbohydrat | 45,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 11,00 g |
Kostfiber | 1,90 g |
Protein | 7,00 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 100812 |
EPD-nummer | 6221873 |
GTIN | 07037422008126 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 31.05.2023 |
Oppdatert dato | 12.09.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 250 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | TINES: 1. Deigemne settes på brett og tines på kjøl, tildekket, i minimum 10 timer HEVES: 1. Etter tining heves de til dobbelt størrelse (heveskap ca 60 min, romtemp ca 2,5 3 time) 2. Når bollen er ferdig hevet, sprayes den med Bakeglans STEKES: 1. Stekes på 170 C i 14 16 minutter 2. Sprayes med Bakeglans etter steking 3. Kjøles ned i før den pyntes med melisdryss og melisstriper og deretter settes i disk eller pakkes i poser |