
Landbrød Rustikk stort 1280g
Stort Rustikk Landbrød med hvetemel, surdeig av hvete , rugmel. Tines og stekes på 180℃ i 16-18- min. 5 brød pr kartong
Varenummer: 105123 | EPD-nummer: 6705404 | GTIN: 07071848018772
Varenummer: 105123
EPD-nummer: 6705404
GTIN: 07071848018772

PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
162 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, surdeig (hvetemel, vann), rugmel sammalt fint, salt, gjær
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Egg, Soya, Melk, Sennep og Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 978 kJ/ 202 kcal |
Fett | 1,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 45,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 7,90 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 105123 |
EPD-nummer | 6705404 |
GTIN | 07071848018772 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 06.03.2025 |
Oppdatert dato | 07.03.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines i 3 timer i romtemperatur. Tint brød stekes ved 180grader i 16-18 min. Steketid kan variere etter ovnstype |