Lussekatter 85g

Lussekatter bakt i Norge. Leveres som frossent deigemne. Tin - hev - stek. 90 stk i kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100786
EPD-nummer: 6134639
GTIN: 07037422007860

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

162 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, sukker, bakemargarin (rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, salt, emulgator (E471), vitamin (a og d), farge (E160a) og aroma), gjær, gul farge (vann, farge(E102), sukker, modifisert stivelse, konserveringsmiddel (E202, E211), vegetabilske stivelser, sitron syre), kardemomme, HVETEGLUTEN, salt, safranekstrakt (sirup, etanol, vann, safran (5,5%)), melbehandlingsmiddel (E300), emulgatorer (E472e, E471, E322 (SOYALECITHIN), E412), antiklumpemiddel E341, enzymer.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 169 kJ/ 277 kcal
Fett 6,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,70 g
Karbohydrat 48,00 g
hvorav
- Sukkerarter 11,00 g
Kostfiber 2,00 g
Protein 7,60 g
Salt 0,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 100786
EPD-nummer 6134639
GTIN 07037422007860
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 16.04.2024
Oppdatert dato 19.09.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 250 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Tines på kjøl i minst 10 timer. Heves i romtemperatur i 2,5 – 3 timer eller i heveskapet ca 60 min. Stekes på 170 °C i 10-11 minutter. Viktig at produktet er tildekket under hele prosessen!