Mandelkake 400g
Bakt på mandelbunn, dekket med gyllen smørkrem og toppet med ristede mandelflak. Basert på svensk originaloppskrift fra 1890
Varenummer: 103804 | EPD-nummer: 1566413 | GTIN: 07312930000634
Varenummer: 103804
EPD-nummer: 1566413
GTIN: 07312930000634
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: ALMONDY
13 produkter i databasen
Ingredienser
Eggehvite, sukker, fløte, eggeplomme, vegetabilk fett (palme,shea), mandler (9,5%), kjernemelkspulver, solsikkekjerner, aprikoskjerner,invertsukkersirup, farin, salt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
|
Nøtter
Mandel |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
|
Nøtter
Mandel |
|
Ja |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter) og Peanøtter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 728 kJ/ 413 kcal |
| Fett | 26,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 9,80 g |
| Karbohydrat | 33,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 27,00 g |
| Protein | 13,00 g |
| Salt | 0,43 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
| Varenummer | 103804 |
| EPD-nummer | 1566413 |
| GTIN | 07312930000634 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 01.06.2017 |
| Oppdatert dato | 15.04.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 0 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















