MELISGLASUR 1000G
Ferdig glasur i hendig sprøytepose. Smakfull glasur i sprøytepose til dekorering av hvetebakst, wienerbrød, småkaker og lignende. Glasuren er enkel å påføre og er klar til bruk og gir en hvit og tett glasur som ikke renner av produktet.
Varenummer: 100506 | EPD-nummer: 4473484 | GTIN: 07037422005064
Varenummer: 100506
EPD-nummer: 4473484
GTIN: 07037422005064
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Melis, vann, glukosesirup, farge (E172), aroma (vanillin), stabilisator (E415)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 465 kJ/ 351 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 86,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 79,10 g |
Protein | 0,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 100506 |
EPD-nummer | 4473484 |
GTIN | 07037422005064 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.12.2015 |
Oppdatert dato | 20.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Tines i romtemperatur i ca 4 timer. For kortere tid, legg den i lunket vann i ca 1 time. Holdbarhet etter opptining 2 måneder på kjøl hvis den holdes lufttett. |