PINKY DONUTS 58G

Donut med melisglasur 22% med jordbærsmak og hvite flak 5%

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100448
EPD-nummer: 4517082
GTIN: 05413476955319

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

144 produkter i databasen

Ingredienser

hvetemel, sukker, vann, vegetabilske fett (palme), glukosesirup, vegetabilsk olje (raps, solsikke), gjær, dekstrose, skummetmelkpulver, soyamel, kakaosmør, salt, emulgator (E471, E481, E322, E473), hevemiddel (E450, E500), stabilisator (E420, E516), mysepulver(melk), stivelse (hvete), fortykningsmiddel (E406, E414, E410), stivelse, farge (E120), aroma, gurkemeie ekstrakt, overflatebehandlingsmiddel (E904).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel) og Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 664 kJ/ 398 kcal
Fett 20,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 9,40 g
Karbohydrat 47,00 g
hvorav
- Sukkerarter 24,00 g
Protein 6,30 g
Salt 0,91 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Kaker, dessertpaier og vannbakkels
Varenummer 100448
EPD-nummer 4517082
GTIN 05413476955319
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 27.01.2016
Oppdatert dato 12.10.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Må ikke fryses etter at den er tint. Tilberedning: Fjern plastfolien og tin produktene i romtemperatur i ca. 60 min.