Pinsa Classica 230g

Pinsa med hvetemel, rismel, soyamel. 12stk i kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 6620330
GTIN: 05413476309266

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

162 produkter i databasen

Ingredienser

mel (HVETE, ris), vann, SOYA mel, vegetabilske oljer og fett (ekstra virgin olivenolje), salt, fermentert BYGG malteddik, gjær.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sennep og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 089 kJ/ 253 kcal
Fett 2,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 48,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Kostfiber 2,00 g
Protein 7,80 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 6620330
GTIN 05413476309266
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 14.01.2025
Oppdatert dato 17.02.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 450 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines i romtemperatur i ca 30 minutter. Stekes på 250℃ i 5 min