Pizza Margherita Steinovnsbakt 200g
12 stk i kartong
Varenummer: 100781 | EPD-nummer: 6072680 | GTIN: 07037422007815
Varenummer: 100781
EPD-nummer: 6072680
GTIN: 07037422007815

PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
160 produkter i databasen
Ingredienser
Deig 65 %: Hvetemel, vann, solsikkeolje, salt, tørrgjær, maltet ristet kornblanding (hvete), hvetekim. Topping 35 %: Mozzarella 20 %, finhakkede tomater 15 %, salt, olivenolje.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 982 kJ/ 233 kcal |
Fett | 6,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,40 g |
Karbohydrat | 31,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,00 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | |
Varenummer | 100781 |
EPD-nummer | 6072680 |
GTIN | 07037422007815 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 06.09.2023 |
Oppdatert dato | 06.09.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines på kjøl, kan ligge 48 timer etter frys. Må ikke fryses etter tining. Stekes fra tint i 2,5-3 min ved 250 °C. Steketiden kan variere etter ovnstype |