Pizza Margherita Steinovnsbakt 200g

12 stk i kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100781
EPD-nummer: 6072680
GTIN: 07037422007815

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

160 produkter i databasen

Ingredienser

Deig 65 %: Hvetemel, vann, solsikkeolje, salt, tørrgjær, maltet ristet kornblanding (hvete), hvetekim. Topping 35 %: Mozzarella 20 %, finhakkede tomater 15 %, salt, olivenolje.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 982 kJ/ 233 kcal
Fett 6,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,40 g
Karbohydrat 31,00 g
hvorav
- Sukkerarter 6,00 g
Protein 11,00 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe
Varenummer 100781
EPD-nummer 6072680
GTIN 07037422007815
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 06.09.2023
Oppdatert dato 06.09.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 720 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines på kjøl, kan ligge 48 timer etter frys. Må ikke fryses etter tining. Stekes fra tint i 2,5-3 min ved 250 °C. Steketiden kan variere etter ovnstype