EU-økologisk Statskontrollert øko

Pizzabunn bianca 250g

Økologisk håndlagd surdeigs pizzabunn. 12stk i kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100877
EPD-nummer: 6693980
GTIN: 05703043117296

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

162 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel*, vann, hvetesurdeig (hvetemel*, vann, gjær) (4,3%), havsalt med jod, gjær, rapsolje*, rørsukker *=økologisk

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 823 kJ/ 197 kcal
Fett 0,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 40,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Kostfiber 1,50 g
Protein 6,00 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Danmark
Opphavsland Danmark
Varegruppe
Varenummer 100877
EPD-nummer 6693980
GTIN 05703043117296
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 19.02.2025
Oppdatert dato 07.03.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Forvarm ovnen til 250°C. Stekes i 3-6 minutter