Pizzasnurr 105g
Leveres som frossent deigemne. Tin-hev-stek. 90 stk i kartongen
Varenummer: 100811 | EPD-nummer: 6219430 | GTIN: 07037422008119
Varenummer: 100811
EPD-nummer: 6219430
GTIN: 07037422008119

PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
162 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, tacofyll (15,9%) (tomatpuré, soya protein, sukker, mais, grønn paprika, eddik, modifisert maisstivelse (E1422), vegetabilsk olje (raps), salt, tørket tomat, paprikapulver, tørket hvitløk, spisskummen, tørket oregano, tørket løk, konserveringsmiddel (E202), chillipulver, vann), hvetegluten, mysepulver (melk), modifisert maisstivelse (E1414), salt, hevemiddel (E450, E500), emulgator (E471, E481), rapsolje, stabilisator (E440), enzym (xylanase), bakemargarin (rapsolje, fullherdet kokos- og rapsolje, vann, kokosolje, salt, emulgator (E471), vitamin (a og d), farge (E160a) og aroma), sukker, gjær, salt, emulgatorer (E472e, E471, E322 (soya lecitin), E412), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 020 kJ/ 242 kcal |
Fett | 6,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,30 g |
Karbohydrat | 39,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Kostfiber | 1,90 g |
Protein | 8,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 100811 |
EPD-nummer | 6219430 |
GTIN | 07037422008119 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 31.05.2023 |
Oppdatert dato | 25.07.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 250 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | TINES: 1. Deigemne settes på brett og tines på kjøl, tildekket, i minimum 10 timer HEVES: 1. Etter tining heves de til dobbelt størrelse (heveskap ca 45 60 min, romtemp ca 2,5 3 time) 2. Når Pizzasnurr er ferdig hevet, legges en skive Norvegia på STEKES: 1. Stekes på 180 C i 9 10 minutter 2. Kjøles ned i før den settes i disk eller pakkes i poser |