Brødskala Fint

Rundstykke rustikk potet 90g

Rustikk rundstykke bakt på hvete, rug og potet. Rundstykket er Vegansk. 40 stk pr kartong

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100802
EPD-nummer: 6171326
GTIN: 05413476991768

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

161 produkter i databasen

Ingredienser

Mel (hvete, rug, maltet hvete), vann, potetflak, gjær, vegetabilsk olje og fett (palme, raps), stivelse, salt, hvetegluten, hvetekim, ertefiber, deaktivert gjær

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Rug
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Pekannøtter), Egg, Soya, Melk og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 057 kJ/ 250 kcal
Fett 2,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 49,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,30 g
Protein 7,10 g
Salt 1,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe
Varenummer 100802
EPD-nummer 6171326
GTIN 05413476991768
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 12.12.2022
Oppdatert dato 20.02.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines: Ca 30 min i romtemperatur Steketid: Forvarm ovnen til 200°C. Stekes ved 190 °C i 8-10 min. Må avkjøles helt før smøring, minimum 15 min.