
Rundstykke rustikk potet 90g
Rustikk rundstykke bakt på hvete, rug og potet. Rundstykket er Vegansk. 40 stk pr kartong
Varenummer: 100802 | EPD-nummer: 6171326 | GTIN: 05413476991768
Varenummer: 100802
EPD-nummer: 6171326
GTIN: 05413476991768

PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
161 produkter i databasen
Ingredienser
Mel (hvete, rug, maltet hvete), vann, potetflak, gjær, vegetabilsk olje og fett (palme, raps), stivelse, salt, hvetegluten, hvetekim, ertefiber, deaktivert gjær
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Pekannøtter), Egg, Soya, Melk og Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 057 kJ/ 250 kcal |
Fett | 2,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 49,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,30 g |
Protein | 7,10 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | |
Varenummer | 100802 |
EPD-nummer | 6171326 |
GTIN | 05413476991768 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 12.12.2022 |
Oppdatert dato | 20.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines: Ca 30 min i romtemperatur Steketid: Forvarm ovnen til 200°C. Stekes ved 190 °C i 8-10 min. Må avkjøles helt før smøring, minimum 15 min. |