
Sandwichbaguette fin 90g
Lettstekt. 70 stk a 90g
Varenummer: 100488 | EPD-nummer: 4463766 | GTIN: 07037422004883
Varenummer: 100488
EPD-nummer: 4463766
GTIN: 07037422004883

PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
161 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, gjær, salt, hvetegluten, melbehandlingsmidler (E300), enzymer, maltet hvetemel
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk, Soya, Sesamfrø og Svoveldioksid eller sulfitter


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 166 kJ/ 275 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 56,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,50 g |
Protein | 8,90 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 100488 |
EPD-nummer | 4463766 |
GTIN | 07037422004883 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 27.01.2016 |
Oppdatert dato | 04.04.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines før steking. Stekes 180grader i 9-11 minutter. Hviles 10-15 minutter før garnitering |