Sandwichbrød steinovnsbakt skåret 1000g
Ferdig stekt og skåret sandwichbrød. Et saftig brød som er langtidshevet i 24 timer og bakt med durum og grahamsmel. Passer perfekt for varming i klemjern, high speedovn som ostesmørbrød, Blings eller annet godt. 10 brød i kartongen
Varenummer: 100780 | EPD-nummer: 6069496 | GTIN: 03291811172599
Varenummer: 100780
EPD-nummer: 6069496
GTIN: 03291811172599
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
165 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, hvetemel, surdeig av hvete11,6% (hvetemel og vann), durumhvete, grahamsmel, salt, sirup av malt (hvete)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Rug), Nøtter (Mandel, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 057 kJ/ 253 kcal |
| Fett | 1,91 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,26 g |
| Karbohydrat | 48,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,43 g |
| Protein | 7,57 g |
| Salt | 2,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 100780 |
| EPD-nummer | 6069496 |
| GTIN | 03291811172599 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 13.02.2023 |
| Oppdatert dato | 13.02.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -26 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spiseklar | Tin og server |

















