Scones triple chocolate bake off 100g
Bake off deig-pucker for steking i butikk. Eske a 40stk
Varenummer: 100060 | EPD-nummer: 5797931 | GTIN: 07071864013546
Varenummer: 100060
EPD-nummer: 5797931
GTIN: 07071864013546

PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
161 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter) og Sesamfrø


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 615 kJ/ 386 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,60 g |
Karbohydrat | 45,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 20,60 g |
Protein | 7,00 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 100060 |
EPD-nummer | 5797931 |
GTIN | 07071864013546 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.01.2022 |
Oppdatert dato | 25.07.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Må stekes før servering. Tines i 1-2 timer i romtemperatur. Pensles med egg og stekes i 13-14 min ved 180-190 °C. |