SJOKOLADEBOLLER 85G

Tradisjonell Sjokoladebolle produsert i Norge. Leveres som frossent deigemne. Tin-hev-stek. 150 stk i kartongen

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100377
EPD-nummer: 1979798
GTIN: 07037422003770

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

144 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, sjokolade 12% ( melk ), sukker, gjær, rapsolje, herdet vegetabilsk fett av raps, emulgator; E471, E472e, hvetegluten, kardemomme, smøraroma, surhetsregulerende middel E330, farge 160a

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 336 kJ/ 317 kcal
Fett 9,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,60 g
Karbohydrat 49,50 g
hvorav
- Sukkerarter 15,90 g
Kostfiber 1,70 g
Protein 7,30 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Brød, kjeks og småkaker
Varenummer 100377
EPD-nummer 1979798
GTIN 07037422003770
GTIN2 07037429003773
GTIN3 07037429003773
Opprettet dato 06.11.2014
Oppdatert dato 24.07.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 240 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines: minimum 10 timer på kjøl. Heves 30-45 minutter i heveskap, alternativt 2,5-3 timer i romtemperatur. Stekes 170grader i 9-11 minutter