Sjokoladekake 1100g

Saftig sjokoladekake toppet med en deilig sjokoladekrem og hvit kokos

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 104122
EPD-nummer: 5282041
GTIN: 07037421041223

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

151 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, egg, vegetabilsk olje (raps), hvetemel, smør (melk), fuktighetsbevarende middel (glyserol), vann, kokos, kakaopulver, glukosesirup, hvetestivelse, modifisert stivelse, kakaomasse, hevemiddel (E450, E500), skummetmelkpulver, eggehvite, salt, aroma, fettredusert kakaopulver, emulgator (soyalecitin), E471 (vegetabilsk)), kakaosmør, konserveringsmiddel (E211), surhetsregulerende middel (E331, sitronsyre), stabiliseringsmiddel (guarkjernemel) fortykningsmiddel (E415)

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 850 kJ/ 440 kcal
Fett 23,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,20 g
Karbohydrat 50,00 g
hvorav
- Sukkerarter 38,00 g
Protein 3,40 g
Salt 0,87 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Sverige
Varegruppe Kaker, dessertpaier og vannbakkels
Varenummer 104122
EPD-nummer 5282041
GTIN 07037421041223
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 25.06.2019
Oppdatert dato 25.06.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Tin og server. Tines ca 60-90 min i romtemperatur. Oppevares i kjøleskap etter opptining. For best resultat, fjern kaken fra formen mens den fortsatt er frossen. Holdbarhet: 4-5 dager på kjøl