SKOLEBRØD RUND 100G
Skolebrød produsert i Norge. Leveres som frossent deigemne. Tin-hev-stek. 90 stk i kartongen. Vaniljekrem, kokosstrø og melis medfølger ikke
Varenummer: 100371 | EPD-nummer: 1979897 | GTIN: 07037422003718
Varenummer: 100371
EPD-nummer: 1979897
GTIN: 07037422003718
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, sukker, vegetabilsk fett og olje (rapsolje, delvis herdet raps, kokos), gjær, hvetegluten, kardemomme, salt, emulgatorer (E471, E322 - soya lecitin, E472e, E412), antiklumpemiddel (E341), farge (E160b), naturlig smøraroma, antioksidant (E306), melbehandlingsmiddel (E300) og enzymer (alfa amylase)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 299 kJ/ 307 kcal |
Fett | 8,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,60 g |
- Flerumettede fettsyrer | 2,80 g |
Karbohydrat | 49,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 13,00 g |
Kostfiber | 1,50 g |
Protein | 7,20 g |
Salt | 0,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød, kjeks og småkaker |
Varenummer | 100371 |
EPD-nummer | 1979897 |
GTIN | 07037422003718 |
GTIN2 | 07037429003711 |
GTIN3 | 07037429003711 |
Opprettet dato | 06.11.2014 |
Oppdatert dato | 24.07.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 240 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines: minimum 10 timer på kjøl. Heves 30-45 minutter i heveskap, alternativt 2,5-3 timer i romtemperatur. Stekes 170grader i 9-11 minutter |