Steinovnsbakt 6-korn 650g
Varenummer: 100586 | EPD-nummer: 4770228 | GTIN: 07037422005866
Varenummer: 100586
EPD-nummer: 4770228
GTIN: 07037422005866
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, sammalt rugmel (5,9%), hvete helkorn (5,3 %), rugmel, linfrø, solsikke, gjær, rapsolje,salt, emulgator (E472e), guarkjernemel (E412), enzymer (alfa amylase)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 033 kJ/ 244 kcal |
Fett | 4,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 43,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 8,10 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 100586 |
EPD-nummer | 4770228 |
GTIN | 07037422005866 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.06.2017 |
Oppdatert dato | 25.07.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines før steking. Stekes på 180 grader i 10-12 minutter |