Steinovnsbakt loff 650g
Varenummer: 100581 | EPD-nummer: 4770178 | GTIN: 07037422005811
Varenummer: 100581
EPD-nummer: 4770178
GTIN: 07037422005811
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, mysepulver, syrnet kjernemelkspulver, skummet tørrmelk, heleggmasse, vegetabilsk fett av raps og kokos, pastamel, yoghurtaroma, melkesyrepulver, gjær, sirup (hvete), salt, sukker, antiklumpemiddel (E170), emulgator (E471, E472e), surhetsregulerendemiddel (E331), enzymer, askorbinsyre (E300).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter) og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 029 kJ/ 244 kcal |
Fett | 4,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 42,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,90 g |
Protein | 7,80 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 100581 |
EPD-nummer | 4770178 |
GTIN | 07037422005811 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.06.2017 |
Oppdatert dato | 25.07.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tines før steking. Stekes 200 grader i 8-9 minutter |