Brødskala Fint

Steinovnsbakt loff 650g

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100581
EPD-nummer: 4770178
GTIN: 07037422005811

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

144 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, mysepulver, syrnet kjernemelkspulver, skummet tørrmelk, heleggmasse, vegetabilsk fett av raps og kokos, pastamel, yoghurtaroma, melkesyrepulver, gjær, sirup (hvete), salt, sukker, antiklumpemiddel (E170), emulgator (E471, E472e), surhetsregulerendemiddel (E331), enzymer, askorbinsyre (E300).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter) og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 029 kJ/ 244 kcal
Fett 4,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,90 g
Karbohydrat 42,40 g
hvorav
- Sukkerarter 0,90 g
Protein 7,80 g
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 100581
EPD-nummer 4770178
GTIN 07037422005811
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 01.06.2017
Oppdatert dato 25.07.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines før steking. Stekes 200 grader i 8-9 minutter