Brødskala Fint

Steinovnsbakt olivenbrød 700g

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100583
EPD-nummer: 4770210
GTIN: 07037422005835

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

144 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, oliven (2,5 %), vegetabilsk fett avraps, gjær, sirup (hvete), hvetegluten, salt, hvetegluten, ekstrudert mais,solsikkekjerner, linfrø, salt, tørket tomat, rapsolje, tørket hvitløk, hvetestivelse, emulgator E471, E472e),fortykningsmiddel (E412), maltmel av bygg, enzymer surhetsregulerendemiddel(E516), tørket løk (sulfitt), urter (oregano,basilikum, laubærblad), krydder (pepper, muskat), tørket glukose sirup, aroma(ost(inneholder melk), gurkemeie, tørket paprika, sukker, antiklumpemiddel(E170), surhetsregulerendemiddel (E331), enzymer, askorbinsyre (E300).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Red circle
Ja
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Valnøtter), Egg og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 040 kJ/ 246 kcal
Fett 5,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 42,40 g
hvorav
- Sukkerarter 0,80 g
Protein 6,70 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 100583
EPD-nummer 4770210
GTIN 07037422005835
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 01.06.2017
Oppdatert dato 25.07.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tines før steking. Stekes på 200 grader i 8-9 minutter