STOR SJOKOLADEKAKE 1000G

Saftig sjokoladekakebunn, dekket med sjokokrem og dekor av hvit kokos

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100636
EPD-nummer: 2489185
GTIN: 07037421006369

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: BAKEVERKET

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

120 produkter i databasen

Ingredienser

Sukker, vegetabilsk olje (raps), hvetemel, egg, vegetabilsk fett (kokos), glukose-fruktose sirup, finmalt kokos, modifisert stivelse (E1422 av mais), fettredusert kakaopulver (1,5%), skummetmelkepulver,stivelse (inneholder hvete), emulgatorer (E471, E475, E481, E322),hevemiddel (E450, E500), salt, hvetegluten, mysepulver (melk), kakaosmør, kakaomasse, fortykningsmiddel (E415), aroma.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel) og Soya

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 942 kJ/ 482 kcal
Fett 27,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,70 g
Karbohydrat 54,00 g
hvorav
- Sukkerarter 38,00 g
Protein 5,10 g
Salt 0,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kaker, dessertpaier og vannbakkels
Varenummer 100636
EPD-nummer 2489185
GTIN 07037421006369
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 12.03.2015
Oppdatert dato 18.03.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Spiseklar Tines i romtemperatur. Holdbar etter tining i romtemperatur 5 dager i lukket emballasje. Etter åpning i lufttett emballasje 2 dager.