Triple Chocolate Cake oppdelt 12 biter
Trippel sjokoladekake, sjokolade (4%), fylt med og dekorert med sjokolade ganache (30%), toppet sjokoladeflak (3,5%) og kakaopulver (0,3%)
Varenummer: 105095 | EPD-nummer: 5233101 | GTIN: 05413476987419
Varenummer: 105095
EPD-nummer: 5233101
GTIN: 05413476987419
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
144 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, vegetabilsk olje og fett (rapsfrø), kakako masse,fløte (melk), egg, vann, hvetemel, 4% smør(melk), stivelse (hvete), kakaopulver, eggepulver, modifisert stivelse, kakaosmør,invertsukker sirup, skummet melk, hevningsmiddel(E341, E450i, E500), emulgator (soyalecitin,E471, E472b, E472e), salt, mysepulver(melk),smørolje (melk), stabilisator (E407),fettredusert kakaopulver, naturlig aroma
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pistasjnøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 905 kJ/ 458 kcal |
Fett | 31,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,00 g |
Karbohydrat | 39,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 30,00 g |
Protein | 4,30 g |
Salt | 0,39 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 105095 |
EPD-nummer | 5233101 |
GTIN | 05413476987419 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 25.01.2019 |
Oppdatert dato | 15.03.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -26 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | Hele kaken tines i kjøleskap i 7-8 timer. Kakestykker tines i ca 4 timer i kjøleskap. Holdbar 3 døgn på kjøl |