Triple Chocolate Cake oppdelt 12 biter

Trippel sjokoladekake, sjokolade (4%), fylt med og dekorert med sjokolade ganache (30%), toppet sjokoladeflak (3,5%) og kakaopulver (0,3%)

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 105095
EPD-nummer: 5233101
GTIN: 05413476987419

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

144 produkter i databasen

Ingredienser

sukker, vegetabilsk olje og fett (rapsfrø), kakako masse,fløte (melk), egg, vann, hvetemel, 4% smør(melk), stivelse (hvete), kakaopulver, eggepulver, modifisert stivelse, kakaosmør,invertsukker sirup, skummet melk, hevningsmiddel(E341, E450i, E500), emulgator (soyalecitin,E471, E472b, E472e), salt, mysepulver(melk),smørolje (melk), stabilisator (E407),fettredusert kakaopulver, naturlig aroma

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pistasjnøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 905 kJ/ 458 kcal
Fett 31,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 12,00 g
Karbohydrat 39,00 g
hvorav
- Sukkerarter 30,00 g
Protein 4,30 g
Salt 0,39 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 105095
EPD-nummer 5233101
GTIN 05413476987419
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 25.01.2019
Oppdatert dato 15.03.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Hele kaken tines i kjøleskap i 7-8 timer. Kakestykker tines i ca 4 timer i kjøleskap. Holdbar 3 døgn på kjøl