Triple Chocolate Cake oppdelt 12 biter

Trelags sjokoladekake med sjoko ganache og kake i tre lag, toppet med sjokoladetrekk og sjokoladeflak. Kaken er ferdig delt i 12 serveringsstykker

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 105095
EPD-nummer: 5233101
GTIN: 05413476987419

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

161 produkter i databasen

Ingredienser

sukker, vegetabilsk olje og fett (raps), kakao masse, fløte (melk), egg, vann, 4% smør (melk), hvetemel, stivelse (hvete), fett redusert kakaopulver, eggepulver, modifisert stivelse, kakaosmør, invertsukker sirup, skummet melk, hevningsmiddel (E341, E450i, E500), emulgator (soyalecitin, E472e, E481 (soya), E472b), kakaopulver, salt, mysepulver (melk), melkeproteiner, smørolje (melk), stabilisator (E401), surhetsregulerende middel (E501i), naturlig aroma. 

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 932 kJ/ 464 kcal
Fett 32,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 12,00 g
Karbohydrat 37,00 g
hvorav
- Sukkerarter 28,00 g
Protein 4,40 g
Salt 0,43 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 105095
EPD-nummer 5233101
GTIN 05413476987419
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 25.01.2019
Oppdatert dato 13.01.2025

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Hele kaken tines i kjøleskap i 7-8 timer. Kakestykker tines i ca 4 timer i kjøleskap. Holdbar 3 døgn på kjøl