Triple chocolate donut 70g

Donut fylt med en sjokoladefylling og dekket med melkesjokolade. Dekorert med en blanding av hvit og mørke sjokoladebiter. Spiseklar.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 105102
EPD-nummer: 5664156
GTIN: 03461181395472

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: Bakeverket

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

161 produkter i databasen

Ingredienser

hvetemel, vegetabilsk olje og fett (palmefett, solsikkeolje og rapsolje), sukker, vann, kakaomasse, fettredusert kakaopulver (2,5%), kakaosmør, skummetmelk pulver, gjær, dekstrose, melkefett, helmelk pulver, soyamel, salt, emulgatorer (E471, E481, E322, soyalecitin, E476), mysepulver (melk), hevemiddel (E450i, E500ii), laktose (melk), naturlig aroma, naturlig vaniljearoma.   

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel) og Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 934 kJ/ 464 kcal
Fett 29,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 13,00 g
Karbohydrat 42,00 g
hvorav
- Sukkerarter 23,00 g
Protein 6,80 g
Salt 0,81 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Belgia
Opphavsland Belgia
Varegruppe
Varenummer 105102
EPD-nummer 5664156
GTIN 03461181395472
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 12.02.2021
Oppdatert dato 21.02.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Tines i romtemperatur