Red Curry Paste 12x50g
50g
Praktisk 50g pakning som holder til 2 porsjoner. Ny oppskrift med autentiske ingredienser som gir den ekte smaken av Thailand. Laget på bl.a. rød chili.
Varenummer: 122412 | EPD-nummer: 4662458 | GTIN: 05010338304089
Varenummer: 122412
EPD-nummer: 4662458
GTIN: 05010338304089
PRODUSENT: BLUE DRAGON
VAREMERKE: BLUE DRAGON
22 produkter i databasen
Ingredienser
Kokoskrem, sitrongress (16%), tørket rød chilli (11%), hvitløk (7%), salt, galangal (5%), palmesukker, sjalottløk (3%), kaffir lime skall, korianderfrø (1,5%), gjærekstraktpulver, sukker, farve (paprikaekstrakt), antioksidant (E306)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 402 kJ/ 335 kcal |
Fett | 25,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 21,00 g |
Karbohydrat | 22,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 10,00 g |
Kostfiber | 10,00 g |
Protein | 4,70 g |
Salt | 3,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Thailand |
Opphavsland | Thailand |
Varegruppe | |
Varenummer | 122412 |
EPD-nummer | 4662458 |
GTIN | 05010338304089 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 16.02.2017 |
Oppdatert dato | 22.02.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 35 grader (C) |
Holdbarhet, total | 545 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |