RISEDDIK 150ML
0,15 MLT
Viktig ingrediens for å lage sushi, da den binder riskornene sammen og tilfører en delikat smak. Riseddiken bør smakes til med salt og sukker for å lage en såkalt "Sushi Su". alternativ brukes som en base for salatdressinger eller marinadeingrediens. Egnet til vegetarer og veganere. Ingen konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller smaksstoffer.
Varenummer: 121057 | EPD-nummer: 2929685 | GTIN: 05010338303167
Varenummer: 121057
EPD-nummer: 2929685
GTIN: 05010338303167
PRODUSENT: BLUE DRAGON
VAREMERKE: BLUE DRAGON
22 produkter i databasen
Ingredienser
Hvit riseddik (99%), salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 78 kJ/ 18 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 0,20 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Polen |
Opphavsland | Storbritannia |
Varegruppe | |
Varenummer | 121057 |
EPD-nummer | 2929685 |
GTIN | 05010338303167 |
GTIN2 | 05015612907062 |
GTIN3 | 07036340028964 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 28.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 27 grader (C) |
Holdbarhet, total | 910 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |