BROSTEINBRØD DEIG
700 gram
Varenummer: 051030 | EPD-nummer: 4223228 | GTIN: 07040850510307
Varenummer: 051030
EPD-nummer: 4223228
GTIN: 07040850510307
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
sammalt HVETE (50,4%), vann, HVETEmel (13,2%), HVETEGLUTEN, gjær, salt, vegetabilsk olje av raps, emulgator(E472e, E471), dekstrose, sukker, melbehandlingsmiddel(Askorbinsyre), antiklumpemiddel(E170), enzymer(Enzymer (HVETE), Alfa amylase)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk, Sesamfrø og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 995 kJ/ 238 kcal |
| Fett | 2,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,60 g |
| Karbohydrat | 41,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,70 g |
| Kostfiber | 5,80 g |
| Protein | 9,80 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 051030 |
| EPD-nummer | 4223228 |
| GTIN | 07040850510307 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 19.12.2014 |
| Oppdatert dato | 12.02.2020 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 70 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















