Ciabatta grov porsjon
100 gram
Varenummer: 021046 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850210467
Varenummer: 021046
EPD-nummer:
GTIN: 07040850210467
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, solsikkekjerner, surdeig av HVETE, SESAMfrø, HAVREflak, gresskarkjerner, salt, gjær, dekstrose, maltmel, HVETEGLUTEN
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 337 kJ/ 320 kcal |
Fett | 7,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,10 g |
Karbohydrat | 50,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Kostfiber | 2,80 g |
Protein | 10,70 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 021046 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850210467 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.08.2016 |
Oppdatert dato | 16.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |