Dansk Kornbrød
545 gram
Varenummer: 015200 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850152002
Varenummer: 015200
EPD-nummer:
GTIN: 07040850152002
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, sammalt HVETE, solsikkekjerner, RUGmel, linfrø, gjær, HAVREgryn, HVETEGLUTEN, SESAMfrø, hirsefrø, bokHVETE, salt, maltmel av BYGG, sukker, invertsukker, emulgator(E472e, E471, SOYAlecitin), maltekstrakt av BYGG, fortykningsmiddel(E412), antiklumpemiddel(E341b), vegetabilsk olje av raps, enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), rapsolje
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 213 kJ/ 290 kcal |
Fett | 8,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 41,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,50 g |
Kostfiber | 4,80 g |
Protein | 10,40 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 015200 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850152002 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.02.2016 |
Oppdatert dato | 05.02.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 5 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 5 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |