Bildebeskrivelse

Eggestang

450 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 031010
EPD-nummer:
GTIN: 07040850310105

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

203 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEmel, vegetabilsk olje og fett ( raps og kokos), vann, sukker, aprikoskjerner, EGG, MANDLER, glykose, SEMULE (HVETE), kjerneMELK, rapsolje, salt, emulgator(E475, E471, SOYAlecitin, E472e), vegetabilsk fett av kokos, gjær, salt, fortykningsmiddel(, E412), farge(E160a, E101, E160b), naturlig aroma (SMØR), sitronsyre, konserveringsmiddel(E202, E200), modifisert stivelse, HVETEGLUTEN, aroma(Vaniljearoma), potetstivelse, antiklumpemiddel(E341b), vegetabilsk olje av raps, enzymer(Alfa amylase), melbehandlingsmiddel(Ascorbinsyre), surhetsregulerende middel(E270)

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Mandel
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 462 kJ/ 349 kcal
Fett 21,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 10,00 g
Karbohydrat 33,60 g
hvorav
- Sukkerarter 16,30 g
Kostfiber 0,90 g
Protein 4,80 g
Salt 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kaker, dessertpaier og vannbakkels
Varenummer 031010
EPD-nummer
GTIN 07040850310105
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 17.12.2015
Oppdatert dato 16.01.2018

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 1 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 1 dager
Lagringsgrad