Eplekake snitt 35 pr plate
5250 gram
Varenummer: 046012 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850460121
Varenummer: 046012
EPD-nummer:
GTIN: 07040850460121
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
eple, HVETEmel, vann, sukker, vegetabilsk olje og fett ( raps og kokos), surhetsregulerende middel(E330), EGG, modifisert stivelse, potetstivelse, fortykningsmiddel(E401, E440), salt, emulgator(E471, E475, SOYAlecitin), kanel, hevemiddel(E503), naturlig aroma (smør), farge(E160a, E160b), konserveringsmiddel(E202), stabilisator(E333)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 816 kJ/ 195 kcal |
| Fett | 6,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,20 g |
| Karbohydrat | 33,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 22,40 g |
| Kostfiber | 1,00 g |
| Protein | 1,80 g |
| Salt | 0,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
| Varenummer | 046012 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 07040850460121 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 18.12.2015 |
| Oppdatert dato | 07.02.2018 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 4 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 3 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















