Eplekake snitt 35 pr plate
5250 gram
Varenummer: 046012 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850460121
Varenummer: 046012
EPD-nummer:
GTIN: 07040850460121
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
eple, HVETEmel, vann, sukker, vegetabilsk olje og fett ( raps og kokos), surhetsregulerende middel(E330), EGG, modifisert stivelse, potetstivelse, fortykningsmiddel(E401, E440), salt, emulgator(E471, E475, SOYAlecitin), kanel, hevemiddel(E503), naturlig aroma (smør), farge(E160a, E160b), konserveringsmiddel(E202), stabilisator(E333)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 816 kJ/ 195 kcal |
Fett | 6,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,20 g |
Karbohydrat | 33,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 22,40 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 1,80 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
Varenummer | 046012 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850460121 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.12.2015 |
Oppdatert dato | 07.02.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 4 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 3 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |