Fitness baguette
145 gram
Varenummer: 018022 | EPD-nummer: | GTIN: 07040850180227
Varenummer: 018022
EPD-nummer:
GTIN: 07040850180227
PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS
VAREMERKE: BAKER BRUN
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEmel, vann, HVETE (helkorn), HAVREgryn, linfrø, RUGmel, solsikkefrø, salt, gjær, SOYAkjerner, vegetabilsk fett av raps og kokos, HVETEGLUTEN, røstet maltmel av HVETE, fortykningsmiddel(E412), vegetabilsk olje av raps, maltet HVETE, sukker, emulgator(E471, SOYAlecitin, E472e), melbehandlingsmiddel(E300), maltekstrakt av BYGG, surhetsregulerende middel(E270), enzymer(Alfa amylase), aroma(Naturlig SMØRaroma), sitronsyre, farge(E160a),
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 065 kJ/ 250 kcal |
Fett | 4,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 41,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Kostfiber | 4,20 g |
Protein | 9,10 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 018022 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07040850180227 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.08.2016 |
Oppdatert dato | 16.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 18 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 5 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 4 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |