Bildebeskrivelse
Brødskala Halvgrovt

Fitness baguette

145 gram

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 018022
EPD-nummer:
GTIN: 07040850180227

PRODUSENT: Baker Brun Produksjon AS

VAREMERKE: BAKER BRUN

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

201 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEmel, vann, HVETE (helkorn), HAVREgryn, linfrø, RUGmel, solsikkefrø, salt, gjær, SOYAkjerner, vegetabilsk fett av raps og kokos, HVETEGLUTEN, røstet maltmel av HVETE, fortykningsmiddel(E412), vegetabilsk olje av raps, maltet HVETE, sukker, emulgator(E471, SOYAlecitin, E472e), melbehandlingsmiddel(E300), maltekstrakt av BYGG, surhetsregulerende middel(E270), enzymer(Alfa amylase), aroma(Naturlig SMØRaroma), sitronsyre, farge(E160a),

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete, Rug, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 065 kJ/ 250 kcal
Fett 4,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,00 g
Karbohydrat 41,50 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Kostfiber 4,20 g
Protein 9,10 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 018022
EPD-nummer
GTIN 07040850180227
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 18.08.2016
Oppdatert dato 16.01.2018

Oppbevaring

Temperatur, min 18 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 5 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 4 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt